Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin side, er denne af vejledende art. Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med bud, GLS, Fragtmand – Leveringstid 2-5 dage

Fragt priser afhænger af hvor du er i landet.

Afhentes i Butik
Fri fragt i Odense ved køb for mere end 1000kr. 0 kr.
Fragt pris Odense (Pr. Bud) 50 kr.
Fragt pris Fyn (pr. Bud) 150 kr.
Fragtmand 130 kr.

Risikoen for varer købt af Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort. Alle priser i Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin – på web-adressen http://www. bjerrevin.dk – er inkl. Moms. Fortrydelsesret Skjold Burne vinhandel / Bjerrevin yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Persondatapolitik gælder for de personoplysninger vi indsamler og behandler om vores kunder.

Vi er dataansvarlig for dine personoplysninger som du afgiver til os via mail eller køb online ved henvendelser via vores shop/hjemmeside

Kun medarbejdere der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til disse.

Kundeoplysninger destrueres senest 5 år efter vi har modtaget dem, du har dog til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i henhold

Til persondata forordningen.

Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om hvilke oplysninger vi registreret om dig og hvilke formål registreringen tjener.

Vi bruger dine oplysninger som vi indsamler i forbindelse med nyhedsbreve til at tilbyde dig fordele og direkte markedsføring, ingen af dine oplysninger videregives til 3 part.

Vi bruger ikke cookies i vores markedsføring.

Alle oplysninger opbevares på servere inden for EU’s grænser.