Skjold Burne Vine
Bjerre Vin vinkælder

Butikken

Bjerre vin er forhandler af alle Skjold Burnes store sortiment af vine. Vores butik på Hjallesevej har lagt der i mange år og altid været en specialbutik hvor kunderne kan finde det som gør hverdagen lidt sjovere.
Hos os kan du finde vine og spiritus i alle prisklasser men vi har ikke produkter som ikke lever op til de kvalitets krav vi selv ønsker af produktet.
Vi er også leverandør af vin chokolade og special øl både til private og firmaer og står du og mangler gaven til ham eller hende som har alt kan du garanteret finde en Gin, Rom Whisky, Cognac eller vin som du ikke kan finde andre steder, og vi sammensætter gerne specielle gaver krydret med chokolade eller andet.

Vi maler selv vores kaffe og leverer oste op tapas anretninger på bestilling uanset om det er til mindre private arrangementer eller til mindre og større event i firmaregi. Vi har også indrettet vores kælder til mindre smagninger og tapas arrangementer.

Vi holder den personlige betjening i hævd og leverer til hele Danmark via vores webshop eller ved henvendelse i vores butik. Er du ude efter inspiration så kig ind i vores butik på Hjallesevej.

Ny Butik