Skjold Burne Odense ved Thomas og Pernille er din lokale vinhandel – både når det gælder privat og erhverv.Thomas er specialiseret indenfor erhverv og netværk.

Pernille vil være fysisk til stede i butikken, som holder åbent 6 dage om ugen, vi er begge to incl. vores personale klar til at rådgive dig omkring vin, ost ,tapas, specialiteter og gaveideer.

Vi laver tapas efter bestilling til private og erhverv, alle råvarer er friske og af bedste kvalitet. Vi står gerne til rådighed vedr. special ønsker.

Ingen bestilling er for stor, vi laver til fest, receptioner, fra 2 personer og op efter.

Vi har altid vingaver og gavekurve pakket klar til at tage med, og du er velkommen til at forudbestille en gave efter eget ønske. Vi maler desuden selv vores kaffe og har et stort udvalg i ost , tapas og specialiteter.

Vi holder alle former for smagninger i vores hyggelige vinkælder under butikken, tilmeld dig vores nyhedsbrev, følg med på Facebook eller hold øje med siden her (under aktiviteter) og få information omkring datoer.

Hvis I er en gruppe, stor som lille, så kontakt os for en privat smagning/vinaften. Vi kommer også gerne ud til jeres firma og afholder smagning ifm. gå-hjem møder eller lign.

Skjold Burne Odense pakker og leverer vingaver til hele Danmark. Når det gælder julegaver sammensætter vi gerne gaven efter Jeres ønske og leverer den efter aftale på jeres adresse.

Pernille og Thomas Bjerre

Thomas Bjerre