ORSCHWILLER GRAND CRU PRAELATENBERG 2014 GEWURZTRAMINER ALSACE

DKK139.75

Intens Gewürztraminer, der bombarderer smagsløgene med eksotisk frugt og flot balance. Nyd den afkølet på terrassen eller til din dessert. En pleaser på alle plan! En vin til dig der elsker kraftige, intense og næsten krydrede hvidvine.

God til: Aperitif, asiatiske retter, ost – kraftig, dessert

Praelatenberg Gewurztraminer er smuk gul i glasset med næsten gyldne strøg. Duften er næsten ristet i næsen, med lækre strejf af enebær og kvædemarmelade. Smagen er meget kompleks med intense aromaer af eksotisk frugt og kvæde. I munden opleves vinen fyldig og perfekt balanceret. Det er en sød vin, der støttes af en fin lille syre. En vin til dig der elsker kraftige, intense og næsten krydrede hvidvine.

Praelatenberg Gewurztraminer er det oplagte valg til desserten eller hvis velkomstvinen skal have sødme.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): vin38 Varekategori:

Beskrivelse

Fremstilling

Gewurztraminer er de søde vines konge. En aromatisk drue, der skaber fyldige og intense vine. Druerne til denne vin er høstet ved optimal modenhed. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin. Druerne høstes i oktober måned og bringes hurtigt til vineriet for en klassisk vinifikation, med et minimum af menneskelig indblanding.

Vinifikationen/gæringen foregår på rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur. Efter endt gæring har vinen ligget og hvilet på rustfri ståltanke for at bevare druernes karakteristika og intensitet i den endelige vin.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
X