ORSCHWILLER GRAND CRU GOLDERT RIESLING 2014 ALSACE

DKK109.75

Topklasse Riesling fra det bedste område til denne drue. Riesling på dette niveau kan næsten nydes til en hvilken som helst ret og anledning. En komplet og kompleks vin der aldrig skuffer; Aromatisk og smagfuld af solmodne citroner og herlig mineralitet.

God til: Fisk – fede, fisk – mager, kylling og kalkun, asiatiske retter, ost – kraftig

Muenchberg Riesling fremstår smuk lys gul i glasset med elegante grønne strøg. Duften byder på bløde toner af solmodne citroner og en fin typisk mineralitet med en flot struktur. I smagen møder man igen de karakteristiske citrus noter og materialiteten træder frem for fuld udblæsning fulgt godt op af klassiske petroleumsnoter. En komplet og kompleks vin der aldrig skuffer.

En perfekt ledsager til fiskeretter og lyst kød. Passer også glimrende til asiatisk mad og modne oste.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): vin37 Varekategori:

Beskrivelse

Fremstilling

Riesling er kongedruen i Alsace, hvor den har optimale betingelser. Druerne til denne vin er høstet ved perfekt modenhed. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin. Druerne høstes i oktober måned bringes hurtigt til vineriet for en klassisk vinifikation med et minimum af menneskelig indblanding.

Vinifikationen/gæringen foregår på rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur. Efter endt gæring har vinen ligget og hvilet på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og skabe en vin i fuldendt balance.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
X