Nature de Roubié – Rød 2013

DKK89.75

Medium fyldig og frugtrig rød økologisk balanceret vin, der oser af solbær og modne sorte blommer. En oplagt ledsager til den røde bøf, gerne fra grillen.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Vin2 Varekategori:

Beskrivelse

LET OG FRUGTIG

Nature de Roubié Rouge er intens rød i glasset med violette strøg. I duften mødes man af et væld af sorte bær og et let krydret præg. I munden opleves vinen medium fyldig og balanceret med noter af solbær og sorte modne kirsebær. En komplet og vellavet vin med en lang vedvarende eftersmag der vidner om en vin i flot harmoni. 

Nature de Roubié Rouge er en oplagt ledsager til rødt kød, gerne fra grillen, krydrede gryderetter og et bredt udvalg af oste.

Serveringstemperatur: 16-17°C

Fremstilling

Nature de Roubié Rouge er fremstillet på økologiske druer, 50% Merlot- og 50% Cabernet Sauvignon-druer. Druerne er høstet ved optimal modenhed. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de afstilkes og presses let. Inden druerne gæres, ligger de til udblødning i ca. 10 dage. Herefter gennemgår druerne en adskilt traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på ca. 26-28 grader. Efter endt gæring filtreres og klares vinen inden den stikkes sammen, hviler kort på tankene og tappes på flaske, klar til at blive frigivet til markedet.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
X