Camus Ile de Ré, Fine Island i gavekrt.

DKK399.00

En absolute anderledes Cognac fra Ile de Ré øen lige ud for Cognacs kyst. Denne er ung, uden for meget fad og fremtræder med druens og øens klare karakter.

 

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4811159 Varekategori:

Beskrivelse

Området og producenten:
Camus familien har været Cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at “blande” Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac-hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker, i områderne Grande Champagne og Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet. I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc.

Cognacen:
Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen ud for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Denne Fine Island Cognac er kun lagret kort itd på fad for at lade druens karakter træde igennem. Cognacen i Ile de Ré serien både fremstilles og lagres på øen.

I glasset:
Fine Island Cognac er klar i glasset med ravfarvet kant. Duften er frisk med citrusskal og salte maritime noter og en anelse ingefær. Smagen er kraftfuld og intens med salte noter, tørrede gule frugter og en intens eftersmag.

VinAvisen
Denne cognac er skabt på øen Ré, der ligger ud for, men stadig er en del af Cognac-distriktet. Den har en meget indtagende duft og en blød, men også ildfuld smag med noter af druer. Dertil et skumsprøjt fra Atlanten af salte og mineralske toner.En flot cognac. Prøv den i stedet for en snaps til den næste sildemad.

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg