Camus Ile de Ré, Double Matured i gavekrt.

DKK499.00

Double Matured er en ny måde at lagre Cognac på. Her lagres Cognacen først på Ile de Ré øen og får den helt unikke karkater herfra. Efterfølgende lagres den i røde egetræsfade, der er ristet på en ny unik måde.
 

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4811163 Varekategori:

Beskrivelse

Området og producenten:
Camus familien har været Cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at “blande” Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac-hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker, i områderne Grande Champagne og Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet. I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc.

Cognacen:
Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen ud for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler.

Double Matured lagres en ekstra gang på røde egetræsfade og tilføres et ekstra lag af finesse og elegance.

I glasset:
Double Matured Ile de Ré er gylden ravfarvet i glasset med en ekspressiv duft af ristet brød, citrus og maritime noter med mineralitet og salt. I munden fremtræder den blød og balanceret med røgede toner og lidt krydret karakter.

Pressen:
VinAvisen – 5 stjerner (Uge 45 /2010)

Klassisk, lækker og blød cognac med en ret kraftig, men også dejlig duft og en afrundet og moden smag. En cognac af virkelig kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg