Camus Ile de Ré Cliffside Cellar

DKK699.00

Cliffside Cellar har fået sit navn fra den kælder, hvor den gennemgår den sidste modningsproces. Kælderen er beliggende så langt ude på klippen, at næste skridt vil være havet. Den høje fugtighed og havets salte element spiller ind på modningen i egetræsfade og giver den unikke karakter.

 

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 3411106 Varekategori:

Beskrivelse

Området og producenten:
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at “blande” cognac gået i arv fra far til søn. I dag fungerer Cyril Camus som præsident og CEO for Camus. Cyril har overtaget styringen fra sin far Jean-Paul Camus og er dermed 5. generation i spidsen for det fornemme cognac-hus.

Making great Cognac is Easy. All you need is a great grandfather, a grandfather and a father who have done it before you. Disse ord kommer fra 4.generation Jean Paul Camus, når der spørges, hvordan Camus kan fremstille så sublime kvaliteter. Han har ret, de vigtigste faktorer i produktionen er viden og erfaring. Noget som kun Master Blenders kan bidrage med.

Camus samarbejder med 100 forskellige vindyrkere i cognacdistriktet og ejer selv mere end 135 ha vinmarker i området Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Cognacen:
Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Lagringen foregår på Fort de la Prée som er beliggende på en klippe ud over Atlanterhavet. Fadene med denne cuvée tilbringer den sidste tid i en unik kælder kun få meter fra hvor Atlanterhavets bølger brydes. Dette tilfører et endnu større mineralsk element til smagen.

I glasset:
Cliffside Cellar er domineret af det salte element. Farven er dyb gylden efter mange år på egetræsfade. Duften er styret af orangeskal og rosiner. Hertil et mineralsk element og lidt sødme fra fadet. Smagen er tæt ogflot struktureret med bløde noter fra fadet og høj intensitet fra frugten.

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg
X