Bathtub Gin 43,3% 70cl.

DKK449.00

En lækker gin tilsat appelsinskal, koriander, kanel, og kardemomme. Passer perfekt sammen med en Fentimans Tonic.

Bathtub Gin er et engelsk produkt, skabt af Professor Cornelius Ampleforth.

Først destilleres den rå gin på et gammelt kobber pot still apparat, der kun tillader at der produceres 40-60 flasker af gangen.
Herefter tilsættes forskellige urter ved hjælp af infusion: Enebær, appelsinskal, koriander, kanel, kløver, og kardemomme.
Det giver en fantastisk kompleks gin, der selvfølgelig smager af enebær, men også af de mange spændende urter og krydderier, der er tilsat.

Bathtub Gin kan sagtens nydes rent, men kommer virkelig til sin ret sammen med Fentimans Tonic, til verdens bedste Gin&Tonic.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): gin106 Varekategori:

Beskrivelse

Bathtub Gin, Professor Cornelius Ampleforths Spirits, navnet referer til gammel tid hvor mange producerede Gin  af tvivlsom kvalitet derhjemme i bla. badekar. Kvaliteten idag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 Botanicals/ingredienser, som er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af Enebær, Kardemomme og citrus.

En ekstraordinær prisvindende gin, produceret af den gådefulde Professor Cornelius Ampleforth. Lavet ved hjælp af den traditionelle metode til Cold Compounding (eller i lægmandssprog – infusion). Meget høj kvalitet kobber pot-stils Gin, gennemsyret af kvalitets ingredienser, herunder enebær, Orange Peel, koriander, kanel, nelliker og Kardemomme. Denne gin er lavet i ultra-små partier på kun 30-60 flasker ad gangen, og længden af ​​sammensætningen periode styres udelukkende ved periodisk prøveudtagning. Resultatet er en ekstraordinær gin, let tonet af planteekstrakter, og med en smag, som er både fed og parfumeret på én gang.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg