Ækvator Akvavit, Stendunk

DKK169.75

Ækvator Akvavit er en blød og mild akvavit, som lagres på egetræsfade, der tidligere har indeholdt madeira. Under lagringen på disse fade krydses ækvator på sin rejse fra København til Cape Town og retur. Temperaturforandringerne og skibets duven i “søen” har en modnende virkning på akvavitten.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 5012037 Varekategori:

Beskrivelse

Ækvator Akvavit har en gylden farve. Smagen er behagelig krydret med stor blødhed. I Bogen om snaps skriver forfatteren Jens Tholstrup: Indflydelsen fra madeiraen fornægter sig da heller ikke, og er man ude efter blød, sød og mild akvavit, så er Ækvator Akvavit et godt bud.

Pressen:
VinAvisen – 5 stjerner – “Denne akvavit er modnet i madeira-fade, og mens den har ligget på fad, har den været en tur over Ækvator og tilbage igen. Det er en rigtig lækker snaps med en god duft af dild og kommen og med en fin, rund og blød smag – der dog samtidig har den fornødne styrke og rygrad til at matche de lidt federe retter på det store julebord…” (Uge 51 / 2015)

MetroXpress – “Testvinder”

Spis Bedre – Chanet Deleuran: “Den rustikke flaske indeholder lettere parfumerede dråber, som kommer fra lagringen på gamle Madeirafade. Akvavitten er gylden fra opholdet på fadene hen overÆkvator. Flasken gør sikkert, at den er populær på julefrokostbordene.” (december 2012)

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg
X