Champagne Louis Tollet Brut 1er cru 1,5L

DKK600.00

Toner af æbler og citrus i flot harmoni med vedvarende små bobler.

Brug den som velkomst eller til fiskeretter, endda tapas vil den være god til

Champagne Louis Tollet, Brut, Grande Réserve, Premier Cru, har en flot gylden farve med grønne reflekser. Duften er frisk med grønne bær. Smagen er beagelig fyldig med en vedholdende fin ”mousse” og lang finessefyldt eftersmag.

En fremragende aperitif og en dejlig ledsager til alle retter. Serveringstemperatur 8-10° grader

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): vin21 Varekategori:

Beskrivelse

Her er tale om virkelig god Champagne til den rigtige pris. Louis Tollet høster alle sine druer fra marker der er klassificeret som 1’er Cru. Huset er beliggende i Epernay i Marne-dalen, syd for ”Champagnehovedsteaden”, Reims.

Louis Tollet Premier Cru er produceret på Champagnes ”store” druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côtdes Blancs og i Montagne de Reims. Vinificationen er traditionel.

Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af årgangene 2000 og 2001 samt 15% Vin de Reserve. Sammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i de dybe kældre under Louis Tollet. Den lave kældertempratur giver en langsom gæringsproces i flasken, som udvikler de fineste små ”bobler”.

Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt tillodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og”bindes” til flasken med en ståltrådsagraf.

Vinens elementer

Champagne Louis Tollet, Brut, Grande Réserve, Premier Cru, har en flot gylden farve med grønne reflekser. Duften er frisk med grønne bær. Smagen er behagelig fyldig med en vedholdende fin ”mousse” og lang finessefyldt eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne skønne Champagne ved 8-10° grader i rigtige Champagneglas. Er fremragende som aperitif og en dejlig ledsager til mange forskellige måltider.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
X